Gratis advies van specialisten in Cuijks Energiehuis

23 oktober 2019

Gratis energieadvies van onafhankelijke specialisten. Een persoonlijk en een deskundig gesprek. Dat is waar woningbezitters die (potentieel) energiebesparende maatregelen willen nemen het meeste behoefte aan hebben.

Vanaf 13 november 2019 is het Cuijks energiehuis van start gegaan. Je kunt nu iedere twee weken op woensdagavond van 18.00 tot 20.00 in de bibliotheek van Cuijk terecht voor gratis en onafhankelijk energieadvies. Aanmelden voor een persoonlijk gesprek kan via deze link!

Het Cuijks Energiehuis betreft een pilot van een half jaar. De adviesgesprekken worden gevoerd door Brabant Woont Slim en gefaciliteerd door de gemeente Cuijk. Brabant Woont Slim is het energieloket voor alle inwoners van de regio Noordoost Brabant. Onze adviseurs kunnen je helpen om je woning stap voor stap te verduurzamen en te besparen op je energiekosten. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en zullen daarom altijd de beste oplossing(en) voor je situatie aandragen. Zo kun je straks comfortabeler, voordeliger en groener wonen.

Subsidie
Als je nu twee of meer grote energiebesparende isolatiemaatregelen uitvoert in uw eigen bestaande koopwoning, kun je in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Ook hier kunnen de adviseurs je meer over vertellen.

Wacht dus niet langer en meld je aan voor een gratis gesprek en ontdek hoe jij geld kan besparen!