Duurzaam en voordelig autorijden met Samen Slim Rijden Vught

16 december 2019

Heb jij een (tweede) auto en rijd je jaarlijks minder dan 8.000 kilometer? Dan is het voor jou interessant om een auto te delen met je buurtgenoten. Het kan, met Samen Slim Rijden Vught!

Sluit een gratis proefabonnement af op vught.samenslimrijden.nu en doe ook mee. Door een auto te delen bespaar je al snel een hoop geld. Bovendien draag je bij aan een duurzame leefomgeving.

Je deelt een zeer moderne, elektrische auto: de Volkswagen e-Golf. Ze staan op vier verschillende locaties in Vught. Dus ook bij jou in de wijk! De auto’s zijn luxe uitgevoerd en je zult al snel ervaren hoe fijn elektrisch rijdt. Met een e-Golf rijd je ongeveer 200 kilometer ver op een volle accu. Om de auto op te laden, ligt een laadpas onder de zonneklep.

De deelauto’s in Vught reserveer je gemakkelijk met een speciale app op je telefoon. Daarmee kun je de auto ook openen en afsluiten: je hebt dus geen autosleutel nodig. Meld je vandaag nog aan via vught.samenslimrijden.nu. De proefperiode stopt automatisch na 2 maanden. Tijdens deze periode betaal je geen abonnementsgeld. Aan het delen van een auto zit geen leeftijd verbonden. Dus heb jij net je rijbewijs gehaald? Stap ook in!

Bron: Klaverblad