“Open” Tuinen Route Vught

26 september

Klimaatverandering. We merkten het de afgelopen periode door hoge temperaturen, droogte en soms flinke piekbuien. Op de website van KANT staat veel praktische informatie die u kan inspireren om zelf aan de slag te gaan. Maar nog beter is het om zelf te gaan kijken en te leren van elkaar. Dat spreekt pas écht aan! Burgerinitiatief KANT wil met deze “open” tuinenroute mensen aanmoedigen elkaar op ideeën te brengen. Dit maakt genomen maatregelen die bijdragen aan een groene klimaatbestendige omgeving zichtbaar.

Open Tuinen Route

Stichting KANT organiseert voor het eerst een “open” tuinen route! Zaterdag 26 september is er gelegenheid om te kijken hoe inwoners in Vught, Helvoirt of Cromvoirt hun tuin hebben aangepast aan het veranderende klimaat. Bent u trots op uw eigen tuin en wilt u hem graag aan anderen laten zien, stel uw tuin dan open, voor deze speciale tuinenroute. Om te voldoen aan de RIVM corona-richtlijnen is aanmelding vooraf nodig, zowel voor de tuineigenaren als de bezoekers. Deze aanmelding is mogelijk tot en met vrijdag 18 september via [email protected] of telefonisch via 06-54728007 (alleen als u niet over e-mail beschikt).

Er zal een lijst van beschikbare tuinen gemaakt worden, waarop u zich kunt inschrijven voor een bezoek op een tijdstip op zaterdag 26 september.