Beurs Huis en Energie

13 t/m 15 november

Nederland gaat massaal van het gas af. De belangstelling voor verduurzaming is ongekend hoog. Meer dan 75% van de Nederlanders is geïnteresseerd in groene energie. Allemaal vragen zij zich af hoe ze hun huis kunnen verduurzamen. Op Huis & Energie kan je als bezoeker zien hoe je energie kunt besparen en tegelijkertijd je wooncomfort kunt verhogen!

Dé beurs voor duurzaam wonen

Huis & Energie is de eerste grote landelijke consumentenbeurs voor duurzame energie en duurzaam wonen. De beurs vindt van vrijdag 13 november t/m zondag 15 november 2020 plaats in de zeer centraal gelegen Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het hart van de beurs is het levensechte Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis waar bezoekers alle aspecten van duurzaam wonen live kunnen ervaren. Bij meer dan 120 stands kun je als bezoeker nieuwe producten ontdekken en meedoen aan gratis workshops van onafhankelijke experts met praktische kennis.

Korting

Wil jij met korting naar de beurs? Brabant Woont Slim mag je als partner van de beurs €2,50 korting geven. Als je vóór 1 oktober een kaart koopt is dit zelfs €5,00! De kortingscode is 20HEENERGIELOKET. Bestel je kaarten op www.huisenenergie.nl.

 

De activiteit

Hele dag

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

https://www.huisenenergie.nl/

Beurs Huis en Energie