Aanmelden als bedrijf

Meld je aan als bedrijf en kom ook op onze website

Brabant Woont Slim helpt bewoners in Noordoost-Brabant met vragen over energiebesparing. Dit gaat van een energiecheck tot aan het vergelijken van offertes. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners goed geadviseerd worden. Daarnaast vinden wij het ontzettend belangrijk dat de bewoners die klaar zijn voor het uitvoeren van een opdracht terecht kunnen bij (lokale) bedrijven die aan vastgestelde kwaliteitseisen voldoen. De energiebesparing en het comfort wat wordt beloofd door een bedrijf moet ook gerealiseerd worden!

De bedrijven die bij het Energieloket Brabant Woont Slim zijn aangesloten voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria en belofte.

Ook een vermelding van je bedrijf op deze website? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast, of meld je direct aan door het formulier hiernaast in te vullen.

Bedrijven die je voorgingen!

Als je als bedrijf op de website van Brabant Woont Slim staat, ben je vindbaar voor alle inwoners van de aangesloten gemeenten. Jij kan als bedrijf een grote rol spelen in het verduurzamingsproces van huizen in de regio! Deze bedrijven gingen je voor.

 

Bekijk de bedrijven