Wie gaat bij mij het werk doen?

U gaat thuis aan de slag met energiebesparing. Maar wie gaat die klus klaren? Ben u zelf handig? Of bent u op zoek naar een aanbieder uit de regio? Op deze pagina presenteren wij u betrouwbare bedrijven, u leest hier hoe wij deze kiezen.

Op zoek naar een bedrijf uit de buurt?
Wij hebben een handig overzicht van deskundige aanbieders!

U weet wat u wilt gaan aanpakken in huis en hoeft alleen nog maar een aanbieder te kiezen. Het liefst wilt u natuurlijk kiezen tussen meerdere opties. Maar waar vindt u nou deskundige bedrijven die u kunnen helpen? Wij presenteren u er een aantal. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Bent u een bedrijf en wilt u ook deelnemen aan Brabant Woont Slim? Klik hier 

Bekijk de bedrijven
Hoe kies ik een goede aanbieder?
Wij helpen u kritische vragen te stellen!

Wat moet u niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stelt u aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Vraag onze folder aan
Hoe beoordeel ik een offerte?
Het is tijd om knopen door te hakken!

U heeft offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loopt u straks tegen allerlei meerkosten aan? Wij hebben een checklist gemaakt om offertes te beoordelen.

Vraag de checklist aan