Wie gaat bij mij het werk doen?

Je gaat thuis aan de slag met energiebesparing. Maar wie gaat de klus klaren? Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf uit de regio? Op deze pagina staan betrouwbare aanbieders die voldoen aan onze selectiecriteria. Kijk hier.

Bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt?
Wij hebben een handig overzicht van betrouwbare en deskundige aanbieders!

U weet wat u wilt gaan aanpakken in huis en hoeft alleen nog maar een aanbieder te kiezen. Het liefst wilt u natuurlijk kiezen tussen meerdere opties. Maar waar vindt u nou deskundige bedrijven die u kunnen helpen? Wij presenteren u er een aantal. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Bent u een bedrijf en wilt u ook deelnemen aan Brabant Woont Slim? Klik hier 

Bekijk de bedrijven
Hoe kies ik een goede aanbieder?
Met onze gratis folder weet u precies welke vragen u moet stellen!

Wat moet u niet vergeten te bespreken met de installateur van zonnepanelen? Welke vragen over materialen stelt u aan een isolatiebedrijf? Wij hebben handige folders gemaakt met aandachtspunten bij het aanvragen van offertes. Goed voorbereid zijn? Vraag ze gratis aan!

Vraag onze folder aan
Hoe beoordeel ik een offerte?
Wij helpen u de juiste keuze te maken!

U heeft offertes in huis van één of meer bedrijven. Het is tijd om een keuze te maken en te tekenen, zodat het werk kan beginnen! Maar staat nu echt alles in de offerte, of loopt u straks tegen allerlei meerkosten aan? Wij hebben een checklist gemaakt om offertes te beoordelen.

Vraag de checklist aan